en bild



Hittade denna bild i mitt lilla album. Bilden är på mig när jag gick i fyran. Bakom bilden står det ;
Jag vid gungorna i klass 4F, "Frida" fotograferat.

Jag har tittat på bilden många gånger men nu började minnen... Tröjan på bilden har jag lånat av min syster, det är Stålmannen på den och jag minns att jag älskade den. Jackan kan jag ockås minnas tydligt, min Catalina jacka..så glad jag blev över den. Jeansen tror jag är Lee... Skorna...tänk när jag ser bilden så minns jag ju dessa blå gymapdojor...

Här sitter jag vid gungorna på gården bredvid "vår", vid loftgångshuset... här var vi inte så ofta, det var en liten gård. På somrarna brukar kyrkan vara där och sjunga, DET älskade jag.. "Han håller hela världen i sin hand, han håller hela världen i sin hand". Det var också på denna gård som det hölls midsommarfester i början , sen slutade man med det. Då restes en stor och fin midsommarstång och fastighetsägarna bjöd på dans och glass... Här kunde man också hitta "diamanter" i grusen.... det var små fina glittriga stenar.. minns att jag och Frida letade såna och hade dem som vår hemlighet...

Jag minns dock inte dagen fotografiet togs.. var det vår kamera eller Fridas? Tog jag foto på henne sedan? Minns du Frida?

//Agneta

Paris?


Paris is calling! "smile"



Nu ar Agneta och jag ater jamngamla. "hi hi" Du far akta dig annars tar du ifatt mig.

Jag minns nar jag var liten sa ville jag hemskt garna ha en fodelsedagsfest med vanner. Kommer ihag att mamma och pappa kopte en jattestor pase med godis nar jag skulle fylla 10 eller 11. Sedan fick jag dela upp godiset i sma pasar at alla mina vanner. "skratt" Jag har for mig att godispasen kostade mellan 40-50 kronor. Det var en hel del pengar pa den tiden skulle jag tro. Hur som helst sa minns jag inte partyt. Minns du Agneta? Vi spelade sakert en massa ABBA LP skivor och lekte kurragomma. "ha ha ha"

Numera sa bryr jag mig inte om att "fira" mina fodelsedagar. Jag tror jag slutade med det en 10 ar sedan. Klart lite sur blir jag val om inte min familj skulle minnas, but that's about it.

Hur som helst sa var jag valdigt radd att min hubby skulle ordna a surprise party at mig nar jag fyllde 40, men jag slapp. PUH! Jag bad och bonade pa mina bara knan, och sa dessutom bestamt att jag kommer att skilja mig om en fest arrangeras. "skrattar" Jag hade mardrommar i flera manader, och tom panik attacker om att fylla fyrtio.

Det enda jag minns egentligen fran den "stora" dagen var nar pappa ringde och gratulerade.

Pappa: Grattis min flicka.

Jag:   Usch...tack pappa, usch...vad gammal jag kanner mig.

Pappa: Skitsnack du kan fortfarande starta en modell karriar.

Jag:   Namen sluta pappa....

Pappa: Jomen det ar val klart du kan...SENIOR modell.

Jag:   Sedan har du ju din bror...du kan alltid modella hans designs nar han har en show.


"Ha ha ha"...jag vet att han ville fa mig att kanna mig battre...men ibland ar det bara bast att halla tyst anser jag.

Nu har jag redan borjat oroa mig for 50....alltsa nej nu far det vara nog med aldersnoja...what a big waste of time!  


Nagon mer som har haft alderskriser? Nagra bra knep hur man forhindrar, eller kommer over dem snabbast?


//Frida

Födelsedagar

Nu har både jag och Frida fyllt år för i år... HURRA för oss... vi är nu båda "42 åringen"...

Att fylla år har aldrig varit en hit för mig... aldrig något jag älskat och sett fram emot. Däremot älskar jag när andra fyller år, att överraska och hitta på roligheter. När barnen var små så var det roliga kalas... med olika teman.. man skulle ha godispåsar och hela alltet.. KUL. Jag har aldrig själv haft barnkalas.. har inte frågat efter det. Men som vuxen har jag ju "kalas" för närmsta släkten. I min familj är det kakkalas som gäller... men på senare tid har det blivitgod mat och dryck, ju äldre barnen har blivit, men vi håller oss till vår lilla familj.

Fyller man år som jag mitt i "industrisemestern" så...är ingen hemma ändå. Jag minns att man i skolan alltid sjöng för kompisarna som fyllde år, de fick också berätta vad de fått osv.. Vi sommarbarn buntades ihop och så sjöng man för oss alla.. och så var det över...

Idag är jag noga i mitt yrke (jobbar på förskola) att barnen ska ha sin egen dag!!! De ska få glänsa en hel dag på sitt sätt.. vi är alla olika.. några vill synas och spexa... andra tycker det räcker med att de får bestämma vilken saga vi ska läsa... Men jag buntar inte ihop barn som fyllt år...

Hur har ni det på era födelsedagar, vill ni stå i cenrum eller vill ni att dagen ska vara någonlunda som vanligt?

//Agneta

A very special day!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN BÄSTIS!
Jag hoppas din dag blir fin.
Lots of love, Frida & Co.

Jag vet inte vad for blommor du tycker om, men jag vet att du diggar citroner.    These are Improved Meyer lemons, not the regular crap.

Jag vet inte vad for slags blommor du gillar Agneta? Men jag vet att du diggar citroner.
These are Improved Meyer lemons, not the regular crap. "ha ha ha"

XXXOOO






friendship-vänskap


När jag och Frida var små, ja yngre än idag, så lekte vi ofta skola. Fridas mamma var hemspråkslärare i finska och stöttade oss i vår lek. Hon kunde ibland kopiera våra stenciler, hade böcker hemma som vi kunde låna. Jag minns hennes väska...som för mig var väldigt mycket lärare. Kanske var det där mina lärardrömmar började?


(Något liknande denna)

Frida lärde mig finska, jag hoppas jag var en duktig student även om jag idag inte kommer ihåg sååå mycket.. Isä ja äiti.. minns jag mycket väl (Pappa och mamma). Sen minns jag att sol var ett längre ord på finska men det var inte sååå långt ändå.. aurinko. Fint ord..tycker jag.

Frida var en duktig lärare! Idag bor Frida i staterna och är en jä_ _l på engelska kan jag tänka mig (vilket hon var redan som barn) men skäms för sin svenska. Hm... jag tycker inte att hon ska skämmas ett dugg ,hon är mycket duktig med tanke på att hon inte pratat eller skrivit på svenska på länge... men Frida NU är det jag som får vara din lärare! Jag får kopiera upp lite stenciler, skicka över lite enklare böcker så ska du se att det kommer igång på riktigt igen!!! hi hi hi hi

Nu har Frida mailat till sin mamma om vår blogg, hon är orolig för att mamman ska tycka att Fridas svenska är dålig. Men jag är säker på att Fridas mamma är stolt över henne! Kanske får vi en dag se ett gästinlägg här??

Jag kan i övrigt instämma Frida att NU är bröllopsdagen gjord för detta året. När jag fyllde 40 så fick jag ett handskrivet brev från mina söner där det stod hur mycket de älskade mig och hur svårt det var att köpa en present till mig så istället skulle detta brev gälla som en biljett. Jag skulle bestämma en sak som jag ville att de skulle göra för eller med mig... Hm.. jag har försökt men... Igår löste jag in biljetten och bestämde att hela familjen skulle åka till Ullared och handla, så firades vår bröllopsdag.

  Imorgon är det födelsedags igen, kanske man får ett nytt brev?

// Agneta

Life!



Jaha, da var brollopsdagen avverkad den har gangen. "ha ha ha" Tja, inte for att vi gjorde nagonting speciellt precis. Vi skulle till en Japansk restaurang som vi bada tycker mycket om. Dom har en supergod Sashimi dinner. Hur som helst sa blev det inte av, for en van till oss skulle dyka upp under dagen. MEN han kom aldrig, ringde inte och inget email fick vi heller. GRRR! TIll slut fick vi tag pa var van, hans planer hade andrats, men han hade glomt att meddela oss. Oh well, sant hander sa jag forlater honom. "smile" ..och Sashimin tar vi en annan gang...no biggie.

Vi kanner dock ett par som ALLTID (jag menar varje gang) ar forsenade. Inte typ 10 minuter, inte ens 30 min. utan minst 1 - 2 timmar. Jag blir lika arg och ledsen varje gang jag ar tvungen att vanta pa dem....men av nagon konstig anledning glommer jag det sa fort vi ar tillsammans. Forklara det? 
Jag har forsokt diskutera detta med dem diplomatiskt och lite mindre diplomatiskt. "skratt" Ingen forandring aven om de lovar. Jag har tom sagt: "I'm dying of hunger by the time you guys finally get here." Svaret jag fick var: "You need to have an appetizer ha ha ha."
Det jobbiga ar om vi (or someone else of our friends) har en fest med middag inplanerad.......ja da sager vi till "det alltid sena paret" kl.18.00 och resten 20.00. Det funkar ratt sa bra faktiskt. "skratt" Vi traffar dem aldrig pa nagon restaurang, so that is the workaround for that! Traffar vi dem ute nagonstans blir det bara for some drinks. Of course by the time they get to the pub, I'm already hammered."skrattar"

Vissa kanske undrar varfor vi inte dumpar detta par? Well, they bring more positive than negative to the table, I guess. En annan orsak ar val ocksa att min hubby har kant dem sakert en 30 ar. I think it would make him sad...."smile"

Nu menar jag inte lata perfekt....jag har faktiskt varit forsenad nagra ganger i mitt liv, but I truly try to be on time. Being late makes me feel guilty and disrespectful.
 
Vad tycker ni? Har ni vanner som ar alltid forsenade?

//Frida

PS. Agneta jag tankte pa den gangen du och jag gick omvagar for att komma forsent till skolan. "ha ha" Kids!



lördagsmorgon



När jag var liten så betydde lördagsmorgnar att jag vaknade till Elvis musik på hög volym, pappa fejade,städade och sjöng med. Mamma fick sova ut efter att ha jobbat natt (ja kunde hon sova med detta ljud?)
Jag minns att jag låg kvar ett litet tag och njöt, visste att när jag steg upp så skulle det vankas härlig lördagsfrukost med färska bullar.... Ibland åkte vi till skogen med pappa efter frukosten, jag och min stora syster. Pappa passade på att fixa med bilen medan vi lekte.

Idag som vuxen har jag ändrat lite och tagit med mig lite. Mina lördagar består i att jag bär ner tvätten och sätter igång en maskin sen sitter/ligger jag i soffan och tittar på Morgontv, som börjar 9.00. Det är ett program som blandar nyheter med intervjuer, debatter och ja..tävlingar. Bullar blir det också, maken kör  snällt iväg varje lördag och köper bullar.

Numera är mina söner uppe halva nätterna när det är helg så de kommer inte upp före 11.00. Men när de var yngre så  såg nog deras lördagar ganska mycket ut som mina barndomslördagar. Jag jobbade extra på en nattklubb påd enna tid och kom hem sent, därför gick maken upp med barnen medan jag försökte sova ut. Vi åkte ofta ut i skog och mark med dem, hade med oss picnic och mös av lugnet. När de blev lite äldre var det simträning varje lördag som gällde och därefter stannade vi kvar för att bada.. Färska bullar har varit med hela vägen.

Hur ser era lördagmorgnar ut, några speciella vanor/rutiner?

Agneta

Cheers!



Hemma hos oss ringer brollopsklockorna imorgon! Ok inte precis, men det ar var brollopsdag i allafall.
Jag hade inte kommit ihag our anniversary om jag inte hade rakat se dagens datum pa datorn. Den 23 July....hmmm? Det verkar bekant tankte jag for mig sjalv. Alla i familjen har redan haft fodelsedag i ar.....hmmm....crap det ar ju var brollopsdag imorgon kom jag pa. "smile"

Jag ar bra pa att minnas fodelsedagar, men brollopsdagar, forlovningsdagar och andra minnesdagar har jag svart med. For flera ar sedan gratulerade jag mina foraldrar pa deras brollopsdag. Da sa pappa: "Det ar en privatsak, endast mellan din mamma och mig." Undrar om det ar darfor jag har svart att minnas vara anniversaries? Konstigt nog sa far jag alltid gratulationer fran mamma och resten av familjen nar var dag dyker upp i almanackan.

Jag undrar om min hubby minns att det ar en "speciell" dag imorgon? "skratt" Gissar pa att han inte gor det....men jag kan ha fel. It's really ok if he doesn't. I know he loves me. "smile" Jag far val ge honom en morgonpuss och kaffe pa sangen and remind him. "skratt"

En minnesdag kommer jag dock att ha i huvudet...dagen nar min bastis Agnetha fann mig ater. Datumet var den 17 Juni 2009. Thank you sweetie. I love you very much! "smile"
Hade det inte varit kul om vi hade kunnat traffas in real life pa var 1-ars dag? "smile"

Min fraga till er ar:  Brukar ni gratulera era foraldrar, barn, vanner osv. pa deras brollopsdagar, forlovningsdagar, sambodagar or whatever it might be?

Thanks for visiting our little blog. "smile"

Ha en jattefin dag!

//Frida


Kreativitet heter det

Frida frågade mig om receptet på sockerkaka,finns detta i USA??? Muffins vet jag.... 

Jag och Frida bakade lite ibland när vi var yngre. Minns att vi en gång också gjorde egna chips hemma hos henne. Doppade tunna potatisskivor i upphettad olja... gott.



När jag och Frida gick på mellanstadiet så var det dags för klassfest en kväll. Alla fick vi uppgifter, jag och Frida skulle baka Chockladbullar , som man numera ska säga. Vi bakade och grejade men kände för att busa till det... i en la vi massor av salt och en annan massor av peppar... sen markerade vi dem så att VI visste vilka de var. Vi kunde också hålla koll på dem...se vem som fick dem... ha ha ha.



Men sen sviker minnet mig... vad sa vår fröken Eva... vad sa klasskamraterna.. INGEN aning...???

En dag var vi sugna på mjukglass... vi kom då på att vi kunde vispa grädde och spritsa ut den i en strut...sen skulle ju alla tror att vi åt mjukglass... hm.... ja... vad ska man säga.. Kreativa var vi minsann!!!


Organisationskunskaper




Min bastis Agnetha har visst fatt for sig att jag ar en valdigt organiserad manniska. Jag har tankt pa saken och kommit fram till att jag maste verkligen ha lurat henne ordentligt. "ha ha ha" Nar vi vaxte upp tillsammans sa tror jag att det var mamma som organiserade mina grejor, laxlasning osv. Hade det inte varit for henne sa hade jag nog inte gjort laxor. Min mamma ar larare sa hon ville val inte skammas for mig. "skratt" Mamma var hemsprakslarare nar jag var en liten flicka, och hon var min larare en tid ocksa. Det tyckte jag var hemskt. Hon gav mig ALDRIG en femma i Finska. Hon sa: "Dina kunskaper i Finska ar inte tillrackligt goda, sa jag kan inte ge dig en femma. Du maste jobba hardare." Efter en tid, minns inte hur lange, sa fick jag en annan hemsprakslarare. Guess what.....jag fick en femma. Mamma trodde inte sina ogon. "skratt" Hon tyckte fortfarande inte att jag riktigt fortjanade den femman.

Nu nar Agnetha och jag har emailat varandra en tid, sa tror jag faktiskt att det ar hon som ar den mest organiserade av oss tva."smile" Om jag nu bara tar upp ett exempel: Nar vi "pratade" om att starta denna blogg.....ja hon tog tag i det hela omedelbart...skickade email till mig punkt for punkt hur jag skulle gora. Jag ar mer som en "snurrpanna"....."ha ha ha" Jag ar endast organiserad om det verkligen behovs.

Ni borde se rummet vi har vart kontor i har hemma. Min man ar extremt organiserad. Han alskar listor.....to-do och to-get ....flera stycken....i olika rum for olika saker har hemma....olika affarer osv. I borjan blev jag nastan KNASIG pa honom och hans listor."skrattar" Ja kontoret ja....min mans skrivbord skiner....jag har hogar pa och under skrivbordet. Lite hogar gor jag faktiskt med vilje, for att reta gallfeber pa honom...."skratt" Must loosen up the dude a little somehow! "ha ha ha"

Om jag skriver en matlista sa glommer jag den anda hemma. Jag foredrar att improvisera sa mycket jag kan har i livet. Det finns tillrackligt med masten....that's my two cents.

Vad sager ni? Listor eller inte...maybe somewhere in between?

Have a great day ya'll!

//Frida


toffel...

Ha ha ha ha ha Ja du Frida... jag minns detta NU med dina platå tofflor. Tur att vi bodde nära skolan.
Våra platå tofflor såg ut så här ungefär:



Fast det var blommor ovanpå... Jag har några liknande idag i svarta. Mycket populära var de så jag förstår att du blev ledsen!!! Fick du tillbaka dem...???

Frida har fått för sig att hon och jag ska börja sy kläder och sälja... hm.. Att sy är inte min bit om man säger så. Jag var med i en syjunta ett tag..men vi slutade att sy och bärjade fika och prata mer istället... sen gick vi med i en sykurs, för att vi ville sy... men ja... Jag började sy på en skjorta till min son, den blev aldrig klar!

Jag vill gärna kunna sy och har försökt i många olika omgångar att lära mig det. Har köpt en symaskin, för att jag skulle sy mer... ja det är ju bra att ha OM man vill sy. Jag har köpt hem tyger och olika mönster.. men hur jag än trixar så blir det liksom aldrig rätt, eller bra. Ena armen blir bredare än den andra, kragen hamnar snett, knapparna passar inte i hålen... ja.... HOPPLÖS.

Men visst Frida... kanske det kan bli MODE??? ABBA kläder vårat sätt... ha ha ha

Minns du vår knasiga sylärare på högstadiet... hon hade en mycket märklig klädstil... kanske är hon orsaken till att vi syr som vi gör...?? Hon kunde nog inte heller egentligen...???



Sondagskvall....usch!



Godkvall!

Jag ar lite smatt irriterad ikvall. Japp, det ar Sondag och jag tappade bort mina glasogon underdagen. TIll slut hittade jag dem i min hubby's computer case. Ja, go figure. "ha ha"
Han svar att han inte lanade dem. Ja ja, man maste val "pick one's fights"....men jag har sett honom lana dem tidigare. Han pastar att han inte behover any "reading assistance" yet.

So, while turning our house upside down, I was thinking of things I'm unable to live without on a daily basis. Reading glasses, Realemon juice and Carmex. I'm totally "panic city" without them. "skrattar" How about you guys?

Jag tankte hmmmm......vad kunde jag inte leva utan nar jag var vid 10-ars aldern? Chokladbollar, "godis snus" (vad kallades det for?) och chips kanske? "skratt" Tiderna forandras!

Jag pratade med mina foraldrar ett par timmar idag. Min pappa sa: "Minns du nar vi hade kopt plata tofflor at dig, och nagon stal dem fran dig i skolan? Du gick hem i bara strumpor och storbolade." Nope, kommer inte ihag det. Well, what the heck is new. Tur att skolan lag nara. Agnetha minns du? Klart du gor....dum fraga. "ha ha ha"

Agnetha, pappa sa att DU MASTE komma och halsa pa. Jag skickar tel nummer och email address imorgon. Nar pappa sager "du maste" da menar han det ocksa. "skratt"  Noway around that one sweetie! "hi hi hi"

Happy Monday to you guys!

PS. Agnetha, vi borde starta en syjunta....sy costumes for The Original Abbagals!


Dockor

Godmorgon...Godmorning
Idag är det söndag och ute är det lite mulet..alltså en filmdag??? Kanske man skulle se Mamma Mia igen??? Den filmen är en riktig MÅ BRA (FEEL GOOD) film, tycker jag. Bara musiken i sig är ju så klart underbar...upp och skung med och shaka loss....

Satt här och mindes en dag när min kompis "Frida" hade fått en ny "Barbiedocka"... jag tror att du fick dockan Agneta... eller?? Minns hur avundsjuk jag var... (Givetvis glad för hennes skull.. men ledsen för min egen). SÅ fin hon var... Vi lekte en hel med dockor i smyg..


Denna outfiten är bara så snygg..... såna kläder måste vi skaffa oss kompis...


Jag gissar att dockan är borta idag (??) men..vi kan fortfarande leka i smyg..för titta här...titta vad jag hittade, klicka här

YES YES... NU har jag massor att göra... idag...

Kram på er..//Agneta

Cronkiters

For en gangs skull kan jag saga godmorgon Malmo och Silicon Valley! Normaltvis har jag redan snarkat i flera timmar by now. 1.27 AM ...yawn. 
Fortfarande dock full rulle har hemma. Min hubbys bada datorer gick i sonder ett par veckor sedan, antagligen for att det var otroligt varmt ett par dagar. Han har sin van som ar a hardware engineer har.

Min hubbys van sa till mig: "I've learned my first Swedish word today."
Jag: "Wow, what's the word?"
Hubbys van: "Cronkiters" 
Jag: "Hmm....Cronkiters?"
Hubbys van: "Well, you heard that Walter Cronkite passed away, right. I read in the New York Times that he was very popular all over the world. He was so popular in Sweden that they started calling their anchormen Cronkiters."

Min mans van verkade valdigt stolt over att han hade lart mig nagot som handlade om Sverige. Jag kunde inte gora nagonting annat an le. 

Det var trakigt att hora att Walter Cronkite hade passed away. I know he was a very respected journalist. 

Sa vad har jag sysslat med hela livet eftersom jag inte visste att Cronkiters var ett Svenskt ord? Visste ni?

To totally something different......Agnetha, du maste minnas fel. Jag har aldrig varit forsenad till skolan...."skratt" Jag skulle aldrig hitta pa nagot sadant dumt...."skrattar" Mina foraldrar raised me to be a good girl. Det maste ha varit din kompis A! "ha ha ha"
Du vet att jag inte kommer ihag mycket fran var barndom tillsammans. Pga det kan du ju hitta pa nastan vad some helst, and I won't doubt you because I love you. "skratt"  

Det ar frustrerande att inte minnas. Hopefully you can jog my memory. "smile"

Have a great day ya'll! 

Hälsningar från Malmo

Dax för mig att köra en presentation, jag heter numera Agneta... hi hi hi. Längtade som barn alltid efter att få vara just Agneta.. men jag var mörkhårig så icke sa nicke... eller vem som nu sa det. Men nu får jag äntligen vara det.... jag har ju dessutom numera ljust hår... (vad gör man inte för få bort de grå??)

Tacktalet går till min bästis som kom på denna idé. Hon har alltid haft många bra ideér... en gång när vi var yngre så tyckte hon att vi skulle komma försent till skolan.. ja jag tror att det var hennes idé. Vi kom alltid i GOD tid... saken var bara den att vi bodde precis bakom skolan..men vi gick sakta, sakta... och tog en liten omväg upp om bron... En titt på klockan... japp NU var vi försenade...woooow... Då gick vi lite raskt.. för att uppäcka att läraren var....FÖRSENAD..........Hmmmmmmm

Än idag har jag svårt för att komma försent... är alltid ute i extremt god tid...HUR jag än gör.... hur är det för dig "Frida"?

Ja... tackar också mina föräldrar som tog steget och flyttade till det nya moderna bostadsområdet....1975. Äntligen skulle mina föräldrar få ett eget rum... innan hade de sovit i vardagsrummet.. men nu...så.. Vi fick till och med välja alla tapeter, köksluckor innan.. Jag och syster yster valde vita tapeter med blåklockor på...

Väl där så träffade jag då min bästis.... om det var på sommarlovet eller när vi började i tvåan på nya skolan... minns inte jag.... men vi var som ler och långhalm i allafall.



Jag har flyttat många gånger sedan dess.... ja 12 gånger... där jag bor nu har vi bott sedan 2005...och lär stanna ett tag till. Vi bor alltså i Sverige, i Malmö. Jag är gift med min ungdomskärlek, vi träffades sommaren 1984, alltså 25 år sedan i år. Vi har två söner på 16 och 14 år, två katter som är våra sladdisar.

Jag varvar jobb med studier och att vara läxstöd åt mina söner...När jag har tid så älskar jag att lyssna på MUSIK.... sitta vid min älskade laptop...surfa och lyssna på musik...

Favorit ABBA sång... ja du.. jag gillade Thank you får the music... Dancing Queen.. MEN jag minns att vi tidigt sjöng Mamma mia... för vår kärlek... ha ha ha ha...(Lilla M...... jag har blivit kär i dej.. titta på mig bara...)

Thats me... over to you my friend...

Greetings from Silicon Valley!

Hejsan svejsan!

Jaha, jag far val presentera mig da:

Nej men crap...jag maste forst tacka min bastis som har funnit mig och skapat denna trevliga blogg...och jag skulle ocksa vilja tacka mina foraldrar...ooops detta var inte The Academy Awards...ar sa van och ta emot Oscars. "ha ha ha"

Jag ar inte en van bloggare, sa jag hoppas att ni som laser detta will bear (not bare "ha ha") with me. I will get better at it....promise! Jag hoppas ni forlater mig ocksa pga min daliga Svenska. Jag ar namligen en Finsk pinne originally, och har inga Svenska vanner forutom min bastis "Agnetha" forstas. Jag har inte pratat Svenska (nor have I written) pa flera ar. So, just try to laugh at my mistakes....it's not meant to offend any of you. Trust me, I am embarrassed and ashamed. 

Jag heter Frida from idag, och ar EARLY 40+....early is the keyword here. "ha ha ha" Jag ar gift med en trevlig Amerikansk man sedan nagra ar tillbaka. Vi bor i Silicon Valley. Barn har vi inga, men en katt daremot....L.Ferrari. No, she does not live in the garage. "skratt"

Japp, I guess that's it then....."skrattar"

Pa med shortsen, Radio Paradise on high och ut och rensa lite ogras i den 30 gradiga (gradiga heter det sa eller hittade jag precis pa ett nytt ord?) hettan.....sopgubbarna kommer tidigt imorgon.

Thanks for visiting.

Have a good one!

Over to you Agnetha....var vanlig och presentera dig "ha ha ha"

PS. A, minns du om vi hade en ABBA favorit? I got to dig out some Abba cds tonight...my hubby must have some.  

Välkomna- Welcome

Här är vi två galna flickor... tjejer....damer...tanter... ja...40 plusare.

The original ABBA GALS........

Vi kommer att fixa och trixa med vår blogg ett tag, desgina och lite annat smått och gott... vi ska också presentera oss för er närmre....först ska vi bara komma överens och det brukar vi inte ha svårt med???!!!

Vi är bästisar sedan barnsben, ja vi var 8 år och höll ihop (stod ihoPP här innan)  i vått och torrt...till våra vägar skildes åt drygt 8 år senare... Från det har vi haft kontakt med varandra lite ibland.. för att nu har HITTAT tillbaka till varandra igen...Trots hav och länder som ligger i vägen... Tekniken har utvecklats och det tackar VI för.

RSS 2.0