en bild



Hittade denna bild i mitt lilla album. Bilden är på mig när jag gick i fyran. Bakom bilden står det ;
Jag vid gungorna i klass 4F, "Frida" fotograferat.

Jag har tittat på bilden många gånger men nu började minnen... Tröjan på bilden har jag lånat av min syster, det är Stålmannen på den och jag minns att jag älskade den. Jackan kan jag ockås minnas tydligt, min Catalina jacka..så glad jag blev över den. Jeansen tror jag är Lee... Skorna...tänk när jag ser bilden så minns jag ju dessa blå gymapdojor...

Här sitter jag vid gungorna på gården bredvid "vår", vid loftgångshuset... här var vi inte så ofta, det var en liten gård. På somrarna brukar kyrkan vara där och sjunga, DET älskade jag.. "Han håller hela världen i sin hand, han håller hela världen i sin hand". Det var också på denna gård som det hölls midsommarfester i början , sen slutade man med det. Då restes en stor och fin midsommarstång och fastighetsägarna bjöd på dans och glass... Här kunde man också hitta "diamanter" i grusen.... det var små fina glittriga stenar.. minns att jag och Frida letade såna och hade dem som vår hemlighet...

Jag minns dock inte dagen fotografiet togs.. var det vår kamera eller Fridas? Tog jag foto på henne sedan? Minns du Frida?

//Agneta

Kommentarer
Postat av: Frida

Oh vad sot du ar A! Ar du saker pa att jag tog fotot? Jag far namligen aldrig med fotterna...."skrattar" I'm sorry I don't remember..



Ok jag har en fraga....var dar taggbuskar framfor dig? Minns du?

2009-07-31 @ 16:22:46
URL: http://abbagals.blogg.se/
Postat av: Jayne

Men du fick nog med fötterna eftersom jag sitter ner...blev ju kortare då. Jag var på en konsert med Lasse när jag var..19 tror jag... tig massor av foto.. beställde dem..väntade väntade och så kom de..alla var HUVUDLÖSA.... ha ha ha ha



Taggbuskar kan nog stämma!!! Ska se om Lasse kan köra mig till vår gård en dag, så ska jag fotografera och skicka till dig... hur det ser ut idag... i allafall.



Kram

2009-07-31 @ 16:42:56
URL: http://jayne.blogg.se/
Postat av: Frida

Jag minns att jag gungade hogt och i en valdigt snabb takt....sedan pa nagot vis gjorde en volt sa jag trillade i taggbuskarna.....fick ligga pa soffan en langre tid...mamma var orolig att jag hade fatt hjarnskakning.....men jag var ok....sa minns jag....men det forklarar varfor jag ar som jag ar i dag....."skrattar" snurrpanna! Minns du detta fall? Eller jag kanske gungade for mig sjalv?

2009-07-31 @ 16:47:21
URL: http://abbagals.blogg.se/
Postat av: Frida

Huvudlosa....nej ha ha ha...sorry menar inte skratta....you poor thing.



What band did you guys go and see?

2009-07-31 @ 16:49:25
URL: http://abbagals.blogg.se/
Postat av: Jayne

Jag minns denna gång... minns att du "tappade" andan ett tag där.. usch.. det var läskigt.

Reklam--ska jag kolla..... Tror det är ok efetrsom vi har en annan mailadress.

2009-07-31 @ 16:52:44
URL: http://jayne.blogg.se/
Postat av: Frida

Kanske var det da jag tog fotot pa dig? "ha ha ha" Tog jag verkligen det fotot? I have a hard time believing it....



Hoppas du har en jattetrevlig borjan pa helgen.....jag kan bara saga en sak....nar det regnar sa oser det...computers, sprinklers, idag kylskap...kan tanka dig att min hubby ar nastan harlos...."skratt"

2009-07-31 @ 23:46:56
URL: http://abbagals.blogg.se/
Postat av: Agneta

OJ.... DET är inte kul när saker går sönder eller strejkar!!! Vädrets makter!!!



ja du... det står att det är du som fotograferat..så jag tror att det är så.

2009-07-31 @ 23:54:10
URL: http://abbagals.blogg.se/
Postat av: anna

åh den där stålmannentröjan, jag ville så gärna ha en sån, men jag fick aldrig någon, så när jag hittade eni vuxen ålder så köpte jag den!

2009-08-01 @ 10:32:08
URL: http://www.metrobloggen.se/fashionhaggan
Postat av: Wille

Min model pic kommer kanske senare hihi, har jag inte helt fel för mig så ser det ut att vara ett par blå lejon skor du har på dig. Jag hade också ett par såna. Så pass cool var jag när jag gick i skolan. hahaha



Kram Wille

2009-08-01 @ 16:12:02
URL: http://wilens.se/wordpress/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0