Start igen

Minns när jag var liten och sommarlovet var slut. Man hade fått ny väska, nytt pennskrin fyllt med pennor... nya gymnastikkläder... kanske tom något nytt att ha på sig den första dagen. Man satt och pillade med detta flera dagar innan... längtade...

Ja, de första åren längtade man tillbaka... komma tillbaka och få träffa läraren och alla kompisar igen... Men med åren så blev nog denna längtan mindre och mindre... hmmm...

Imorgon är det dags igen... Jag har köpt en ny väska, ny almenacka, nya skor har jag... ja.. jag är redo att börja jobba igen!!! Nej NU ljög jag... jag känner mig inte helt redo... Men jag har införskaffat mig nya attirlajer för att försöka känna mig redo, försöka längta och tycka det är superduperskoj!

Ok... lite kul att träffa alla kollgeger, chefen, barnen och föräldrarna.. men det ÄR mysigare att få vara hemma och rå om sig själv... få lägga sig när man vill,stiga upp när man vaknar, sitta ute i trädgården och läsa mitt på dagen... MEN.... Jag har ett jobb som jag oftast trivs väldans bra på. Så det ska väl gå bra detta också.

Det sägs att rutiner är bra för människan...hm..oki doki...

Nu ska jag gå och lägga mig... man måste ju..hmpf

Kram//Agneta

Kommentarer
Postat av: Frida

Agneta,



Ha en JATTEBRA dag imorgon! I will be thinking of you tonight. "smile"



Hugs and more hugs to you,



Frida

2009-08-09 @ 20:44:02
URL: http://abbagals.blogg.se/
Postat av: Frida

Jag tankte, vi hade kunnat byta for a week. Jag tror du hade flygit harifran snabbt som attan efter ett par dagar som housewife. "skrattar"

2009-08-09 @ 20:49:16
URL: http://abbagals.blogg.se/
Postat av: Jayne

ha ha ha ha ha ha... Ja du... jag har ju varit föräldrarledig i två omgångar och insåg de gångerna att jag inte är hemmamammatypen... Älskar mitt jobb..älskar stressen och allt annat.. MEN jag älskar också SEMESTER!!!!!

2009-08-10 @ 06:44:36
URL: http://jayne.blogg.se/
Postat av: Frida

Vi har ett program har som heter "wifeswap"....jag garvar varje gang jag ser det....2 fruar byter familj for two weeks...my god...jag hade aldrig kunnat gora det. "skratt" Har ni nagot liknande program dar?



Ha en SUPER dag!

2009-08-10 @ 06:50:51
URL: http://abbagals.blogg.se/
Postat av: Jayne

ja...har haft det ... eller det har gått ett sådant program här med... jag fattar inte heller... ha ha ha ha... Men du och jag kan ju byta... ha ha ha.. Får jag dessutom varmt klimat...icke alls dumt...för en vecka..eller...så.

;)

2009-08-10 @ 12:20:00
URL: http://jayne.blogg.se/
Postat av: Frida

Jag byter om du vill..."skratt"..dina soner och your hubby verkar snalla och easygoing....och jaaa jag ar faktiskt trott pa varmen...vill ha lite regn...but the question is...can you handle my hubby? "skrattar" Well I am sure you can...you got some major SISU! "skrattar"

Oh no...men din familj ar vana vid god mat varje dag...jag ar ju usel pa det...de kommer att skrika efter dig efter den forsta dagen...

2009-08-10 @ 15:58:21
URL: http://abbagals.blogg.se/
Postat av: Jayne

http://www.recepten.se/recept/koettbullar.html



köttbullsrecept.

2009-08-10 @ 19:22:38
URL: http://jayne.blogg.se/
Postat av: Frida

A,



Ar det receptet du anvander dig av? Eller du gor aldrig kottbullar? "skratt"

2009-08-10 @ 21:44:21
URL: http://abbagals.blogg.se/
Postat av: Jayne

jag gör aldrig.....ha ha ha ha.... lyckas liksom inte få dem runda.... "mini pannbiffar"...i såfall.

2009-08-11 @ 06:26:22
URL: http://jayne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0